Navštíveno 4349x

Jako vánoční dárek sháním nějakou gola sadu ..cenovka do 4tis ..nevíte kde co jak ???? už sem se na něco koukl ale ubec nevím co tak vzít :/
díky
Nismo.Power ...já tam teda žádný nářadí nenašel :/
brenky...nejde jim web :/

11.11.2008, 19:36 |
Francouz | Upraveno: 2008-11-11 19:39:24
Berner: www.berner.cz

11.11.2008, 20:15 |
soda co takhle Tona? mam od nich velkou gola sadu a jsem s ni celkem spokojenej. jen s tim rozdilem, ze ja ji mam od velikosti 8 tato je myslim od 10
[ Link ]
mam Fortum, dozivotni zaruka, vyborna kvalita. Sice za vic penez mensi gola - ve srovnani s tema hobby za 1400 co maji 96dilu, ale zase sada na kterou je spoleh.

11.11.2008, 20:47 |
petis jako H-Honza. Fortum je super. Tona no už to není to co to bejvalo. Ráčny moc nedrží.
Mě bylo velice doporučováno nářadí značky BETA. Prý profi autařský nářadí...

11.11.2008, 21:15 |
choze Hazet, Facom, SW-Stahl
BETA je super, Hazet, Facom jak je uvedeno vejs.
Ja mam nekolik let Connex, ted sem dokoupil neco malo od Proxxonu a za velice slusny love paradni naradi.
Noccaretaku, mas taky jeste tu Connexku?
Mám golu od mannesmana 10 let a pořád drží
[ Link ] nářadí od Hazetu se dá koupit na elitu, ale cena odpovídá každodennímu používání
[ Link ]

12.11.2008, 07:21 |
choze hazet a facom umím :-)
nelíp SNAP-ON amerika. ale luxusní sada šroubováků mě teda přišla na 4500,- ale už je to taky nějaká doba. celoživotní záruka stylem ukažte ulomil jste to? to neva tady máte nový. nikdo nic neřeší, nezkoumá. ono při mizivém počtu reklamací... proč taky
jinak jako nademnou. BETA, pokud ne beta tak RECA(pro ně to dělá gedore) nebo berner, Würth, Förch.

12.11.2008, 08:22 |
jolik LUX profi,sada 89 dílu za 3000,. v obi.Osobně ji mám už 6let,jen nejsem automechanik povoláním a používám ji 1xtýdně
jolik: Prave ze takovou sezenes skoro za polovicni penize normalne, jen to nesmi bejt v OBI. Jinak s kvalitou celkem souhlas.
no do benexu pro nářadí to chce osobně....... pokud chceš online tak normál autokelly tam maj fajn sady ale spíš dražší :)
Já mám takovou směs-golu Stanley,něco Tona,šroubováky Beta,Wiha a všechno celkem dobrý, za super peníze se dá koupit Proxxon v Německu,taky dobrý věci...jinak bych se rozhodně nebál profi značek jako SnapOn,Wurth,Berner
[ Link ] TRIUMF PROFESSIONAL TOOLS
ocel CrV (chrom vanadium), bity S2!, vlastní řešení zavírání ne klasika po dvou letech samootvírající kufr, velkoobchodní ceny, stovky prodaných gola sad bez reklamací (žádný výrobek však není bez reklamací, dřív nebo později se nějaké procento vyplatí)
Doživotní záruka apod. jsou hezká věc ovšem získáváte naprosto totožný produkt, někdy i s podstatnými nedostatky, a podstatně vyšší cenou, která dovolí výrobci gola sadu 6-7x protočit za její životnost, spočítejte si jestli 5 a více násobná cena stojí za tu možnost sem tam vyměnit nějaký ořech, jestli to "jen pro ten pocit" stojí za ty peníze
na tom odkaze cos sem dal jsou ty cinsky jebky ktery mam na sklade taky, od BGS nebo MadalBal-u.
Jejich kvalita se neda srovnat s necim z toho znackovyho o cem tu byla rec.
Mam v garazi golu LUX profi, mam ji urcite pres 10 let, v te dobe stala pres 8000,- a je absolutne super, je v ni doted vsechno, nic se mi nepodarilo znicit. Stejne jako mam BGSkovou, kde mi chybi pulka bitu pac se polamaly, a velkou racnu jsem do ni dokupoval asi 4x...